23 veljače 2008

Z750s me vozio :)

Ciklus.
Počet ću štovati bubrežnjak kao relikviju. Dušu dao za stezanje trbuha pri menstrualnim tegobama. Niš mi još ni tak pomoglo.

Situacija.

Ni mi se dalo vozit, pa je drug došao po mene.
Vraćamo se od buraza i na Držićevoj se poslije semafora, križanja sa Branimirovom, prestrojavamo iz desne u srednju traku sa priličnim ubrzanjem i u to vrijeme to također krene raditi auto iz lijeve. Bez žmigavca. Brzo smo bili u stiskavcu, ali je Varga dobro odreagirao, pa smo se našli na križanju sa Vukovarskom.
U trenutku kad je spomenuti vozač prolazio pokraj motora, Varga mu je rukom pokazivao znak žmiganja, na što je ovaj odgovorio srednjim prstom. V se raspizdio i htio ga lovit (ego, ego, ego), ali mislim da je presudno bilo što je tank već bio na rezervi.

Psovala bi sad i vrijeđala, al nema smisla.

Z750s.
Tvrd je. I neudoban. Skeri suvozačko, nem ni zamišljala kak je na jurilicama(iako niti nemam apsolutno nikakvu potrebu sjest na koju). Grabe su puno veće nego u stvarnosti :) Koljena su visoko, skvrčena i moram naprezati mišiće nogu da ne bi vozaču istisnula dupe u bubrege. Ne razumijem taj položaj uopće. KLE kraljevski tretira suvozače/ice u usporedbi sa ovom beštijom. Naravno, motori su inače prvenstveno namijenjeni za soliranje, pa zato.
U svakom slučaju, krasno je vozit´ se . ... ..

Nema komentara: